Маю багатий корисний склад!
- - Зміцнюю імунитет;
- - незважаючи на те що солодкий, мене можна і треба вживати діабетикам!
- - Підтримую водний баланс в організмі. Калій у моєму складі добре впливає на м'язи, приводять їх в тонус;
- - покращую роботу серця;
- - мій сік добре впливає на стан шлунку.
Енергетична цінність на 100 г - 30 кКал
Білки - 1,78 г
Жири - 1,26 г<br>Вуглеводи - 7,56 г
Вода - 88,97 г
Вітаміни:
- вітамін С - 5,3 мг
- В5 - 0,2 мг
- В3 - 0,6 мг
- В6 - 0,1 мг
Мінерали:
- магній - 40 мг
- кальцій - 13 мг
- залізо - 1,1 мг
- натрій - 2 мг
- калій - 123 мг
- фосфор - 37 мг
Морський салат з Ківано
- Ківано - 1 шт
- Суміш морепродуктів (мідії, кальмари, восьминіг, креветки) - 350 г
- Руккола
- Часник - 1 зубчик
- Оливкове масло - 4 ст. л.
- сіль, перець.
1. Ківано розрізати навпіл та ложкою зібрати м'якоть. Змішати її з сіллю, 2 ст. ложками масла та перцем. Це буде соус-заправка до салату.
2. В сотейнику трохи підсмажити часник.
3. Далі додати петрушку та морський коктейль. Трохи підсолити та тушити 4-5 хвилин.
4. Покласти в кожну половинку кожури морський коктейль, рукколу та заправити соусом.
5. Подавати з легким вином.
Приємного апетиту!