logo
  • Акції
  • Новини
  • Гурман-гід
  • Власне
  • Фуд-корт
  • Робота
  • Контакти
  • Мої Бонуси
  • Акції
  • Новини
  • Гурман-гід
  • Власне
  • Фуд-корт
  • Робота
  • Контакти
  • Мої Бонуси
0.00
  1. Головна
  2. Гурман-гід
  3. Екзотика
  4. Екзотичний фрукт - Ківано

Гід по екзотичним продуктам

Любиш все новеньке та екзотичне, але не завжди розумієш, що це за "звір" та з чим його їдять? - Ми в цьому допожемо та станемо провідниками в джунглях екзотичних фруктів!

Екзотичний фрукт - Ківано

Привіт. Я Ківано! Африканський огірок! Через мій смак та тропічне походження мене вважають фруктом.

На смак я схожий на ківі, диню та огірок, а запах в мене як у банана. Чудово смакую в салатах, десертах, у рибних стравах та морепродуктах. В середині маю м'якоть, що нагадує желе та велику кількість насіння.

Приємна новина. Я добре зберігаюсь! При кімнатній температурі мене можна зберігати до півроку!

Маю багатий корисний склад!

  1. - Зміцнюю імунитет;
  2. - незважаючи на те що солодкий, мене можна і треба вживати діабетикам!
  3. - Підтримую водний баланс в організмі. Калій у моєму складі добре впливає на м'язи, приводять їх в тонус;
  4. - покращую роботу серця;
  5. - мій сік добре впливає на стан шлунку.

Енергетична цінність на 100 г - 30 кКал

Білки - 1,78 г

Жири - 1,26 г<br>Вуглеводи - 7,56 г

Вода - 88,97 г

Вітаміни:

  • вітамін С - 5,3 мг
  • В5 - 0,2 мг
  • В3 - 0,6 мг
  • В6 - 0,1 мг

Мінерали:

  • магній - 40 мг
  • кальцій - 13 мг
  • залізо - 1,1 мг
  • натрій - 2 мг
  • калій - 123 мг
  • фосфор - 37 мг

Морський салат з Ківано

  • Ківано - 1 шт
  • Суміш морепродуктів (мідії, кальмари, восьминіг, креветки) - 350 г
  • Руккола
  • Часник - 1 зубчик
  • Оливкове масло - 4 ст. л.
  • сіль, перець.

1. Ківано розрізати навпіл та ложкою зібрати м'якоть. Змішати її з сіллю, 2 ст. ложками масла та перцем. Це буде соус-заправка до салату.

2. В сотейнику трохи підсмажити часник.

3. Далі додати петрушку та морський коктейль. Трохи підсолити та тушити 4-5 хвилин.

4. Покласти в кожну половинку кожури морський коктейль, рукколу та заправити соусом.

5. Подавати з легким вином.

Приємного апетиту!

Контакти
  • 0 800 215 000
  • 0 988 000 215
  • info@zerk.in.ua
  • ©ТМ Zеркальний2021

Сторінки
  • Акції
  • Новини
  • Гурман-гід
  • Власне
  • Фуд-корт
  • Робота
  • Галерея
  • Контакти
  • Кошик
  • Кабінет
  • Мої Бонуси
Фуд-корт
  • Бургери
  • Піца
  • Роли
  • Шаурма
  • Риба
  • Морепродукти
  • Ягнятина
  • Яловичина
  • Свинина
  • Птиця
  • Локшина
  • Супи
  • Салати
  • Гарнiри
  • Соуси
Powered By Blade MSP ™ from BrainTEC ™