Привіт. Я Рамбутан! Народився і виріс на невеличкому дереві поруч із тридцятьма братами на гілці. Розміром ми з лісний горіх, тому нам не тісно разом!
Я полюбляю теплий тропічний клімат, тому мене вирощують в Індонезії,Таїланді,Малайзії та Південно-Східної Азії. Шкірка в мене не їстівна, колюча, тому мерщій відділяй її та насолоджуйся смачною м'якоттю. Вона в мене біла, майже прозора і, не лякайтесь, драглиста, дуже приємного аромату і солодка. На смак воно десь нагадує диню. Також всередині маю кістку, дехто знаходить її дуже смачною, тому варто спробувати. Крім того вона дуже корисна. У кісточці міститься майже 40% жирів і масел, які включають олеїнову і арахідонову кислоти.