logo
  • Акції
  • Новини
  • Гурман-гід
  • Власне
  • Фуд-корт
  • Робота
  • Контакти
  • Мої Бонуси
  • Акції
  • Новини
  • Гурман-гід
  • Власне
  • Фуд-корт
  • Робота
  • Контакти
  • Мої Бонуси
0.00
  1. Головна
  2. Гурман-гід
  3. Екзотика
  4. Екзотичний фрукт - Рамбутан

Гід по екзотичним продуктам

Любиш все новеньке та екзотичне, але не завжди розумієш, що це за "звір" та з чим його їдять? - Ми в цьому допожемо та станемо провідниками в джунглях екзотичних фруктів!

Екзотичний фрукт - Рамбутан

Привіт. Я Рамбутан! Народився і виріс на невеличкому дереві поруч із тридцятьма братами на гілці. Розміром ми з лісний горіх, тому нам не тісно разом!

Я полюбляю теплий тропічний клімат, тому мене вирощують в Індонезії,Таїланді,Малайзії та Південно-Східної Азії. Шкірка в мене не їстівна, колюча, тому мерщій відділяй її та насолоджуйся смачною м'якоттю. Вона в мене біла, майже прозора і, не лякайтесь, драглиста, дуже приємного аромату і солодка. На смак воно десь нагадує диню. Також всередині маю кістку, дехто знаходить її дуже смачною, тому варто спробувати. Крім того вона дуже корисна. У кісточці міститься майже 40% жирів і масел, які включають олеїнову і арахідонову кислоти.

Мій склад досить корисний.

Вуглеводи, білки, вітаміни С, В1 і В 2, а також протеїн. З мінеральних речовин є кальцій, фосфор, залізо, а також нікотинова кислота. У менших кількостях в плодах є азот, зола, магній, натрій, марганець, цинк, калій і фосфор. Не менш цінним включенням виявляються волокна, які роблять мене корисним для травлення.

вітаміни

  • В6 — 0,02 мг
  • С — 4,9 мг

мінерали

  • магній — 7 мг
  • кальцій — 22 мг
  • калій — 42 мг
  • натрій — 11 мг
  • залізо — 0,35 мг

Я зроблю твою шкіру та волосся неперевершеними. А також значно покращу процеси травлення.

Завдяки цікакої драглистої консистенції, з мене виходять добрі начинки для пиріжків та джеми.

Пропонуємо швидку та смачну закуску до столу.

Закуска "Рамбутан"

  • рамбутан (24 шт)
  • масло (30 г)
  • апельсиновий сік (3 ст ложки)
  • ріккота (4-5 ст ложки)
  • трохи горіхів

Рамбутани розділити навпіл, видалити шкірку та кістку. Перемішати ріккоту, сок та масло. Викласти массу в половинки фруктів, посипати горішками.

Смачного!

Контакти
  • 0 800 215 000
  • 0 988 000 215
  • info@zerk.in.ua
  • ©ТМ Zеркальний2021

Сторінки
  • Акції
  • Новини
  • Гурман-гід
  • Власне
  • Фуд-корт
  • Робота
  • Галерея
  • Контакти
  • Кошик
  • Кабінет
  • Мої Бонуси
Фуд-корт
  • Бургери
  • Піца
  • Роли
  • Шаурма
  • Риба
  • Морепродукти
  • Ягнятина
  • Яловичина
  • Свинина
  • Птиця
  • Локшина
  • Супи
  • Салати
  • Гарнiри
  • Соуси
Powered By Blade MSP ™ from BrainTEC ™